Управата на Лудогорец съобщи чрез официалната си страница, че отлага старта на продажбата на пакетните билети за мачовете в Шампионската лига за 20 септември.

Тя трябваше да стартира на 12 септември, но поради затварянето на сектор "А" на Националния стадион от УЕФА и последвалото обжалване от страна на адвокатите на Клуба се налага въпросното забавяне.

Ето и съобщението на клуба:

"ПФК "Лудогорец" гарантира, че отлагането старта на продажбата на билетите по никакъв начин няма да се отрази при тяхната продажба и дистрибуция. Важно е да се знае, че до 20 септември Клубът няма да отпечатва никакви билети за предстоящите мачове в група B на Шампионската лига".

"Както е известно, свободната продажба за мача с Реал Мадрид започва на 25 септември. Информацията за местата, където ще се продават билети ще може да бъде намерена в сайта на Евентим, както и в официалния сайт на ПФК "Лудогорец".

Припомняме ви какви бяха цените на билетите за трите домакински мача на Лудогорец в групите на Шампионската лига преди УЕФА да накаже "орлите".

Отбор Сектор А Сектор Б Сектор В Сектор Г

ФК Реал Мадрид 100 лв. 50 лв. 75 лв. 50 лв. ФК Базел 80 лв. 30 лв. 60 лв. 30 лв. ФК Ливърпул 90 лв. 45 лв. 70 лв. 45 лв.