Треньорът на Гьозтепе Станимир Стоилов коментира равенството 2:2 срещу Фенербахче. Двубоят на „Гюрсел Аксел“ беше първи домакински за Мъри в Суперлигата. Отборът му изоставаше с 0:2 до почивката, но успя да навакса пасива си.

„Беше труден мач и за двата отбора. Беше като футболна война на терена! И двата отбора дадоха всичко от себе си, за да победят. Мисля, че заслужавахме равенството в последните минути. Моят отбор стоеше много добре тактически до първия гол. След това загубихме концентрация за 5 минути и допуснахме втори гол. През второто полувреме обаче се възстановихме и започнахме да играем играта, която искахме на терена и постигнахме целта, която търсихме.

Бих искал също да благодаря на нашите фенове, които ни оказаха невероятна подкрепа  Когато сме обединени с тях, можем да променяме всеки мач. Винаги можем да постигнем това, което искаме. Това беше наистина важно за нас.

Моят отбор се бори страхотно. В същото време има и неща, които да подобряваме. Имаме нови играчи, които се присъединиха към нас и им трябва малко време, за да покажат пълния си потенциал. Ще продължим да работим, за да го покажем в най-кратко време“, каза  цитираният от Тема спорт Стоилов.

Снимка: facebook.com/Goztepe