Станимир Стоилов призова за търпение сред феновете на Гьозтепе след убедително 3:0 над Ерзурумспор по пътя към завръщането в елита. Специалистът даде да се разбере, че няма място за отпускане, докато целта не бъде постигната.

"Качеството не беше много добро през първото полувреме, но сме много щастливи, че взехме победата. Тези 3 точки ни поставиха малко по-напред от опонента ни и ни придвижиха малко по-напред към целта ни - спечелване на промоция за Суперлигата. Но още нищо не е приключило. Някои може да си помислят, че вече сме в Суперлигата, но аз категорично не съм съгласен с това. Нищо още не е приключило. Аз, моите играчи и всички около нас трябва да знаят това добре.

Трябва да продължим да работим здраво и да се готвим за следващите ни мачове. В момента трябва да спечелим поне още 2 мача и да се подготвим по възможно най-добрия начин за предстоящите мачове. Ако не направим това, ще имаме големи проблеми.

В същото време моите играчи винаги трябва да играят с максимална производителност, защото имаме фенове, които ни карат да играем при разпродадени стадиони у дома всеки мач и оказват страхотна подкрепа в цяла Турция. Никога не ни оставят сами", каза още Стоилов, цитиран от „Труд“.