Треньорът на Литекс Красимир Балъков изрази задоволството си от победното 3:0 над Левски и добави, че ще се извини лично на главния съдия в мача.

Както е известно, в края на срещата в Ловеч Георги Йорданов вдигна червен картон на Страхил Попов на нарушение срещу Луис Педро, което вбеси Бала и той се нахвърли върху съдията.

„Първото полувреме премина без забележки от моя страна, хвърлихме много сили. Успяхме да поведем с 2:0. Второ пак го започнахме добре, но все опак играем срещу Левски, които спечелиха малко средата на терена и играхме вече на контраатака“, заяви Балъков.

„Ние тренираме всяка седмица с цел да побеждаваме – целим се в от 1 до 3-о място и отборът започна да прилича на колектив. Ние сме 25-26 човека така че съм доволен от крачките, които правим“.

„Искам да се извиня в публичното пространство на главния съдия, защото погледнах после на видеото и видях, че Страхил има вина за изгонването си".

"Бях емоционален, ще му се извиня и лично на съдията. Не се представихме добре в първите два мача. Искаме да развиваме отбора да играе красив футбол и да се харесва на всички фенове".

"Имаме си проблеми с контузени играчи, опитваме се да ги решаваме“, каза още Балъков.