"Скай Спорт" съобщава, че Рома няма да уволни Иван Юрич след загубата с 1:5 от Фиорентина, така че хърватският тактик ще остане начело на отбора за мача от Серия А срещу Торино в четвъртък. Журналистът Анджело Манджанте съобщава, че Рома е потвърдила оставането на Юрич до следващия мач срещу Торино. В неделя джалоросите загубиха с 1:5 от Фиорентина и няколко източника съобщиха, че директорите на Рома обмислят бъдещето на треньора на "Стадио Олимпико".

Спортният директор Флоран Джизолфи отмени пътуването си до Париж за церемонията по връчването на Златната топка, за да участва в спешна среща в Тригория в понеделник сутринта. Съобщава се, че клубът е решил да потвърди хърватина до следващия мач от Серия А срещу Торино, "след което работата му ще зависи от резултатите", обяви Манджанте.

Римляните приемат бившия клуб на Юрич на "Олимпико" в четвъртък в мач от първенството. Треньорът проведе тренировката на Рома в Тригория днес и ще направи същото през следващите два дни. "Кориере дело спорт" съобщи, че хърватският тактик се е скарал с Джанлука Манчини по време на почивката на полувремето снощи, а след завръщането си в столицата "джалоросите" са се сблъскали с 60 разярени фенове.