Треньорът на Рома Даниеле Де Роси заяви, че е разочарован от изпуснатата победа като гост на Дженоа, но добави, че голямата цел пред тима е класиране за Шампионската лига.

“Вълците” изравниха най-слабия си старт от началото на сезона, като не успяха да спечелят нито един от първите си 4 мача. Последните случаи бяха през сеозн 2010/2011, сезон 1984/1985 и сезон 1974/1975.

“Доминирахме през първото полувреме, но през второто приехме прекалено дълбоко играта и разчитахме на контраатаки. Направихме прекалено много технически грешки, което даде увереност на противника”, каза Де Роси.

Рома беше на 30 секунди от победата, след като Артьом Довбик вкара дебютния си гол за тима, а Кони Де Винтер се възползва от хубаво подаване на Витиня, за да изравни в 96-та минута.

“Вярвам, че този отбор трябва да играе в Шампионската лига. Това е нашата цел. Но казвайки това и ако не го изпълним, това няма да означава, че непременно сме се провалили. Просто много отбори имат тази цел.

Направихме силни трансфери и подкрепихме добре състава. За съжаление обаче изпуснахме доста точки от печеливша позиция и това се отразява на настроението ни”, добави треньорът на Рома.