Артьом Довбик вкара първия си гол с фланелката на Рома, но Кони Де Винтер изравни в 97-ата минута за Дженоа, така че Вълците все още чакат първата си победа за сезона в Серия А. Срещата на "Мараси" от 4-ия кръг на калчото завърши 1:1.

Даниеле де Роси не можеше да използва контузения Енцо Льо Фе, а Никола Залевски бе извън тима, след като пропадна трансфера в Галатасарай, така че Ману Коне започна за първи път като титуляр. За домакините липсваха Жуниор Месиас, Фабио Мирети, Алесандро Дзаноли, Брук Нортън-Кофи, Алан Матуро и Давид Анкейе. Тенисистът Стефанос Циципас зае централно място по време на загрявката, тъй като е привърженик на Дженоа от дете и бе специален гост.

Рома поведе малко преди паузата, когато вратаря на домакините Голини парира удар на Николо Пизили. Довбик бе точен с добавката, но флагът за засада бе вдигнат от лайнсмена, за засада на Манчини по-рано в атаката. След изключително дълго чакане продължило над 6 мин., проверката на VAR отреди, че попадението е валидно и това официално е първият гол на Довбик с екипа на Рома.

Рома продължи да натиска преди паузата, като Коне видя как ударът му е отразен от защитник точно пред вратата. В началото на второто полувреме Алексис Салемакерс изкълчи десния си глезен, така че Марио Ермосо дебютира от пейката. Голини отново се намеси след удар на Довбик от близка дистанция, а Кейлъб Екубан на два пъти пропиля обещаващи положения за Дженоа.

Домакините се хвърлиха напред през второто полувреме и вратаря Свилар с мъка парира свиреп свободен удар на Руслан Малиновски, като се справи и с последвалия удар на Витиня. Треньорът Даниеле Де Роси беше изгонен в добавеното време, а миг по-късно Дженоа стигна до изравнителния гол. Той падна в 97-ата минута при 4 добавени минути към мача. Витиня подаде отляво и Кони Де Винтер се измъкна между Еван Н'Дика и Ермосо, за да нанесеточен удар с глава от упор.