Халфът на Рома Раджа Наинголан смята, че „вълците“ трябва да се притесняват повече, отколкото да се радват след победата с 3:2 над Байер Леверкузен. Италианците взеха ценен успех, но допуснаха да им изравнят, след като водеха с 2:0 на почивката.

„Ако бяхме повели с 5:0 на полувремето, всички щяха да са съгласни, че сме го заслужавали. Може би напуснахме съблекалнята на почивката успокоение и бяхме наказани за това. Те се върнаха в мача, но ние се съвзехме и успяхме да победим“, заяви Нинджата.

Белгийският национал сподели доста по-различно мнение от това на треньора си Руди Гарсия, който бе доволен от успеха.

„Не бива да сме доволни от този мач, като се има в предвид как започнахме второто полувреме. Допуснахме да ни изравнят, което не биваше да се случва. Помислихме си, че мачът вече е наш и подценихме ситуацията. Байер реагира много добре и промени ситуацията, след което ние пак трябваше да се борим.

Все пак взехме победата и мисля, че тя е заслужена, но трябва да усъвършенстваме това да контролираме срещите си“, каза още Наинголан.

Както е известно, преди две седмици Рома изпусна победата в Леверкузен, след като направи обрат от 0:2 до 4:2, но в последните 10 минути на мача германците изравниха за 4:4.