Легендата на Рома Абел Балбо смята, че „вълците“ са готови да вземат титлата в Серия А. Аржентинският нападател вкара 78 гола за римляните в двата си периода на „Олимпико“ и е на мнение, че най-накрая любимият му отбор разполага с шампионски отбор.

„Дойдох в Рим през 1992 година и реших да остана тук дори и след края на кариерата ми. Трудно е да напуснеш този красив град.

Първото ми впечатление от новия отбор на Рома е много позитивно. Говорим за много силен състав, който отваря нова глава в своята история. Честно казано, не виждам по-силен отбор от Рома в момента.

Джеко е страхотен играч. Прекрасен е във въздуха, а има и качествата да пази топката. Той направи много добър старт на кариерата си, вкара първият си гол пред „Курва Суд“.

Никой не е очаквал Ювентус да загуби първите си два мача. Те са по-слаби от миналия сезон, но пък и Рома е много по-силен състав. Нито един отбор не е по-добър от Рома. Не бива да пропиляваме този сезон. Всичко е в наша услуга и трябва да се възползваме“, каза Абел Балбо