Полузащитникът на Манчестър Сити Кевин де Бройне не изключи преминаване в Саудитска Арабия и обяви, че трябва да мисли за бъдещето и семейството си. 

Белгиецът говори пред медиите в родината си относно плановете, които има след Евро 2024 и заяви доста любопитни неща. 

„За Мишел (съпругата му) едно екзотично приключение е ОК. Освен това семейството ни се увеличава. Все още имам още година  от договора си и трябва да помисля какво ще се случи след това. Най-големият ми син е на 8 и познава единствено Англия. Пита ме, докога ще играя за Сити, така че когато моментът дойде ще трябва да вземем решение“ заяди Де Бройне, който в края на месеца ще стане на 33 години. 

„На моята възраст трябва да си отворен към всичко. Все пак става дума за невероятни суми пари, които мога да получа в края на кариерата си. И трябва да помисля за това. За цялата си кариера досега може би няма да спечеля толкова, колкото ако играя 2 години там. Затова човек трябва да мисли за това, което му  предстои, но аз не съм мислел за това все още“ добави той. 

Говори се, че Манчестър Сити иска да удължи договора си на Де Бройне, но думите му могат да означават и че той мисли за нещо по-различно.