Манчестър Сити - Уест Бромич, мач от 37-мия кръг на Висшата лига на Англия, стадион “Етихад”, 22:00 часа българско време.

Гледайте мача на живо тук! 

Прогнозата на Gol.bg: 

Защитникът на Манчестър Сити Джон Стоунс се завръща в групата на тима си за домакинството на Уест Бромич. Английският национал не е играл от 8 април заради мускулни проблеми. 

Уест Бромич е на осмо място в класирането и не играе за нищо, въпреки че няма победа в лигата от 7 мача насам. Мениджърът на домакините Пеп Гуардиола обаче е наясно, че “гражданите” ще имат труден тест у дома. 

“Те са професионалисти и ще играят за победата. Отборите на Тони Пюлис не се влияят от статистика. Този мач е финал за нас и ние трябва да сме готови”, отсече Гуардиола. 

Сити е на четвърто място в класирането, само на точка от третия Ливърпул, но и мач по-малко. Така че победа довечера ще бъде изключително важна за класирането на тима в Шампионската лига през следващия сезон. 

Стоунс се завръща за Сити, но Фабиан Делф все още се възстановява от контузия. Очаква се Серхио Агуеро да започне в титулярния състав, след като се появи като резерва в съботната победа над Лестър.  Гуардиола потвърди, че ще даде възможност на феновете да се сбогуват с Папло Сабалета, който напуска клуба след края на сезона. 

Големият отсъстващ за Уест Бромич е капитанът на тима Гарет Макоули. Защитникът започна като титуляр във всеки от мачовете този сезон, но получи контузия срещу Челси в петък и не е възстановен. 

Хал Робсън-Кану продължава да има проблеми с разтежение. Същото се отнася и за Мати Филипс.

Резултат: 3:0