Мениджърът на Манчестър Сити Мануел Пелегрини остана изключително доволен от трудната победа над Уест Бромич Албиън с 2:1, която дойде след попадение на Самир Насри.

Чилиецът обяви на пресконференцията след мача, че е знаел, че неговия тим го очаква труден мач и същевременно изрази радоста си от факта, че французинът успя да наниже победното попадение.

"Това бе една много важна победа. Както казах и преди срещата този мач има огромно значение за нас. Знаехме обаче, че ще ни бъде трудно, тъй като Албиън е отбор, който се защитава изключително стабилно", коментира специалистът на пресконференцията след срещата.

"Когато гостите ни поведоха в резултата нещата станаха много трудни за нас. Много се радвам за Насри, защото той имаше изключително лош сезон що са касае до контузиите и знаете, че не бе играл от много време. Знаем обаче, че когато той е на терена с технични играчи като Туре, Агуеро и Силва, тогава това променя облика на отбора".

"Фактът, че заложих на изключително технични играчи в състава ми, ни подейства много положително".

"Агуеро получи сериозен удар по време на мача, но не мисля, че той ще има проблем да играе срещу ПСЖ във вторник. За Яя тепърва ще преценяваме, както и за Компани. Силва пък няма никакви проблеми да играе в следващия ни мач срещу парижани".