Футболистът на Манчестър Сити Кевин де Бройне се възстановява по-бързо от очакваното и се надява да се завърне в игра веднага след паузата за международните мачове. 

Белгиецът увреди връзки на коляното в края на януари и трябваше да отсъства до средата на април, но сега още в началото на месеца трябва да бъде на разположение на мениджъра Мануел Пелегрини. 

„Рехабилитацията ми върви повече от добре. Имам сериозен напредък и мисля, че съм на път да се върна 2 седмици по-рано. Тренирам и очаквам след паузата за международните срещи да бъда готов“ заяви той пред клубния телевизионен канал. 

Струващият 54 милиона паунда играч се отчете с 12 гола и 12 асистенции през сезона и липсата му се оказа сериозна, защото Гражданите не само изостанаха сериозно в борбата за титлата, но могат и да не влязат дори в четворката. 

„Винаги е разочароващо, когато не можеш да играеш, но веднага след травмата аз просто не настроих за това, което ми предстои. Разочароващо е, че в първенството допуснахме лоши резултати, но пък все още има време, а и в Шампионската лига има какво да направим, така че гледаме напред“ добави той.