Нападателят на Манчестър Сити Един Джеко явно ще бъде поредният играч, който ще поднови договора си с клуба. 

През тази седмица с Гражданите се обвързаха Давид Силва и Венсан Компани, а сега босненецът твърди, че няма никакво намерение да напуска и води разговори за удължаване на контракта си. 

Настоящият договор на играча с Небесносините е до следващото лято, но макар и да не бе твърд титуляр през последната година, Джеко изигра важна роля за спечелването на титлата, като вкара и солидните 26 попадения във всички турнири, като за първи път откакто е в отбора мина границата от 20. 

„Много съм щастлив в Англия и се наслаждавам на живота тук. Водя разговори за нов договор и очаквам скоро да го подпиша. Към мен наистина имаше някои запитвания, но желанието ми винаги е било да остана в Манчестър Сити”  заяви футболистът пред „Спортмагазин”. 

Той не изключи възможността един ден да се върне във Волфсбург, въпреки че това едва ли ще се случи скоро. „Всичко може да стане. Там прекарах наистина страхотни дни и това е клуб, на който дължа наистина много. На този етап обаче завръщане във Волфсбург просто не е реално” каза още Джеко.