Публиката се завърна по българските стадиони, но за жалост и простотията се завърна по трибуните с пълна сила.

На стадион “Цар Самуил” в Петрич максимум 15-20 фенове на “комитите” развалиха головото шоу между „Беласица“ (Петрич) и „Балкан“ (Ботевград) в дербито от 28-ия кръг на Югозападната Трета лига, което завърши 3:3, пише "Монитор".

Малка група от феновете на петричани бесни, че играчите на Саша Симонович изпуснаха победата в 89-ата минута, с което най-вероятно и огромна част от шансовете си за завръщане сред професионалистите, нахлуха на пистата, опитвайки се да се саморазправят с футболистите на гостите.

Няколко от играчите на „Балкан“ отнесоха удари, като най-много пострада Симеон Иванов, чийто нос беше разбит. Освен юношата на „Левски“ Емил Колев, който вкара първите два гола за “зелено-черните”, капитанът Петър Василев и нападателят Калоян Бонев също получиха удари от въпросните фенове.

Това се случи секунди след последния съдийски сигнал на Иво Андреев, който благодарение на играчите на „Бела“ се размина с гнева на фенове им. Първият му помощник Калоян Кацаров обаче беше изритан от фен, показа видео във Фейсбук страницата на гостите.