Тотнъм вероятно ще бъде без своя капитан за втори пореден мач, като нападателят Хюн-мин Сон се очаква да пропусне този уикенд гостуването на Кристъл Палас във Висшата лига, каза мениджърът Анге Постекоглу.

Сон, който пропусна световните квалификации на Република Корея този месец след контузия на подколянното сухожилие, се почувства болен, след като отбеляза гол при победата над Уест Хем Юнайтед миналия уикенд и не участва в сблъсъка от Лига Европа с АЗ Алкмаар в четвъртък.

"Сони все още не е наред. Той все още не се чувства на 100%, така че няма да тренира днес", каза Постекоглу на пресконференция преди мача в неделя.

"Той е малко вероятно да играе уикенда и ще видим как ще се справи след това.“

Постекоглу обаче беше доволен от начина, по който полузащитникът Джеймс Мадисън поведе отбора за победата с 1:0 над АЗ Алкмаар.

"Той е заместник-капитан, един от нашите лидери“, каза мениджърът.

Тотнъм, седми в лигата с 13 точки от осем мача, се бори да влезе в победна серия и мениджърът вярва, че отборът е по-постоянен от миналия сезон, когато завърши пети.

"Резултатите през миналата година бяха страхотни, но бяха постигнати с ентусиазъм и енергия, но това не беше устойчиво и доста бързо разбрахме това“, добави той.

Мениджърът обаче предупреди да не се подценява 18-ия в класирането Палас, който е без победа в кампанията само с три точки.

"Те преминават през труден период, но имат добър отбор. Трябва им победа и ще се изкачат в класирането, както направиха миналата година", каза още Постекоглу.