Ангелос Постекоглу определи загубата на Тотнъм от Брайтън с 2:3 като най-лошата, откакто води Шпорите. 

Лондончани водеха с 2:0 на почивката и контролираха играта, но след това просто се разпаднаха, за да допуснат ужасно поражение. 

„Това е разочароващо. Направо съм разбит. Това вероятно е най-лошото поражение, откакто съм тук. Случилото се през второто полувреме е неприемливо. Дори не бяхме близо до нивото, на което трябва да сме. Може бе се успокоихме твърде много от начина, по който се развиваха събитията“ обясни австралиецът. 

„Неприятното бе, че в един момент сякаш се примирихме, а откакто съм тук това не се бе случвало и се борихме до последно. Когато не се бориш плащаш цената и ние си платихме. Изглеждаше така, сякаш всичко напоследък вървеше отлично за нас и това ни успокои. Загубата обаче е ужасна и това да я преодолеем зависи от мен“ добави той. 

„Загубихме всички единоборства, не бяхме борбени и тактиката нямаше никакво значение. Повечето играчи сега се отправят към националните си отбори, така че всеки ще трябва да се справи със случилото се самостоятелно. Аз ще взема необходимите мерки, когато всички се върнат“ каза още Постекоглу.