Ангелос Постекоглу похвали характера на Тотнъм, но и обяви, че не очаква чудеса и бързо достигане до желаното ниво. 

Шпорите бяха на път да отпадна от „Карабао Къп“, губейки с 0:1 от Ковънтри до последните минути и оставяйки съперника да доминира, но се измъкнаха с 2 късни попадения на Джед Спенс и Бренън Джонсън, за да спечелят. 

„Трябваше да издържим и да работим много здраво, за да останем в мача, а това, че изоставахме в резултата направи нещата още по-трудни. В края показахме дух и характер, което може би ни липсваше в първите 4 мача“ отчете австралиецът. 

„В предишните двубои играехме добре, но ни липсваше острота и неуморност в търсенето на резултата, който искаме. Сега бе различно. Показахме вяра в последните минути това определено е добър знак“ добави той. 

„Направихме промени в състава и това затрудни играха ни, което бе нормално. Отдаваме заслуженото обаче и на Ковънтри, който игра с много енергия. В края обаче Джед и Брена направиха разликата. Няма как обаче толкова бързо да стигнем там, където искаме да бъдем. Дано случилото се в този мач вдъхне вяра на момчетата за следващите двубои“ каза още Постекоглу.