Тотнъм пак се издъни при статичните положения, но Ангелос Постекоглу остана спокоен, въпреки загубата от Арсенал с 0:1, която остави Шпорите с 4 точки от 4 мача. 

Те получиха гол след корнер за 13-и път през календарната 2024-а, което е второто най-лошо постижение в дивизията и направиха твърде малко в атака. 

„Ние работим върху тези ситуации сериозно, въпреки че някои хора не смятат така. В този мач обаче, се справихме доста добре през повечето време. В един момент обаче се изключихме и платихме цената. Това е положението. Ще си вземем поуките и ще продължим напред. Моята задача е да го направим“ заяви Постекоглу. 

„Винаги обаче казвам, че е по-важна голямата картина. Целта е да се развиваме и мисля, че футболът, който играем наистина го показва. Имаме прогрес при пресата и при единоборствата, но както обикновене се появяват други препятствия. Мисля, че и в четирите си мача дотук показваме стабилност, но за съжаление резултатите не отразяват това“ добави той. 

„Все още има зони, в които се нуждаем от подобрение и моята работа е да запълня тези празнини възможно най-бързо. Аз обаче винаги печеля отличия във втората си година и нищо не се е променило. Освен това не говоря неща, в които не вярвам“ каза още той.