Господ явно чу молитвите на феновете на Тотнъм и след всичките проблеми на тима днес стана ясно, че Хюн Мин Сон ще се върне по-рано от очакваното. 

Южна Корея загуби с 0:1 от Катар на 1/4финалите на турнира за Купата на Азия, така че нападателят ще може да подсили Шпорите, които загубиха Деле Али и Хари Кейн  със сериозни контузии. 

При това положение Сон няма да е необходим за двубоите на 29 януари или 1 февруари, когато е финалът на турнира, така че ще може да се завърне в Северен Лондон. 

Той няма да бъде на линия за мача с Кристъл Палас от ФА Къп в неделя, но със сигурност ще е на разположение на Маурисио Почетино за сблъсъка с Уотфорд в сряда от междинния кръг във Висшата лига. 

Аржентинецът подчерта, че клубът работи върху привличането на нови играчи, но травмите няма да го принудят да прави трансфери на всяка цена до края на месеца. 

„Отново ще кажа, че аз съм отворен към привличането на нови играчи във всеки един момент. Съвсем различен въпрос обаче е да намерим този, който ще ни подобри. Работим върху някои опции, но ще видим дали ще успеем. В отбора има свободна позиция след раздялата с Муса Дембеле“ заяви Почетино, чийто тим снощи отпадна след дузпи от Челси в купата на Лигата и не успя да стигне до финала.