Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино не изключи възможността един ден да вори Реал Мадрид. 

Той е един от треньорите, които са спрягани за испанския гранд, който сега се тресе  от огромна криза и бъдещето на Зинедин Зидан е сериозно застрашено. 

Заради отличната си работа начело на Шпорите и това, че познава испанския футбол добре, Почетино е считан за сериозен фаворит за „Сантяго Бернабеу“ и той си остави вратичка, след като бе запитан как ще коментира тези слухове. 

„Искам да съм напълно ясен. Никога няма да бъда мениджър на Барселона или Арсенал, тъй като сега работя в Тотнъм, а преди бях в Еспаньол. Израстнал съм в Нюелс Олд Бойс, така че няма как да водя Росарио Сентрал“ обясни Поч. 

„В момента съм напълно отдаден на своя клуб и работя така, сякаш ще бъдат тук завинаги. В крайна сметка обаче, както и при футболистите, никога не знаеш какво може да се случи във футбола. Има много слухове. Утре може да ме уволнят и би било глупаво да кажа, че няма да работя тук или там. В този спорт всичко се случва“ добави специалистът, който има договор с лондончани до 2021-а и твърди, че няма намерение да напуска. 

„Аз се раздавам напълно, но това е нещо, което не зависи от мен. За мен е важно как изпълнявам задълженията си. В същото време обаче съм реалист и разбирам добре, че най-важни са резултатите и президентът е този, които преценява с кого да работи“.