Треньорът на Бешикташ Славен Билич заяви, че е доволен от представянето на отбора си при равенството 1:1 срещу Тотнъм. Той обаче смята, че тимът му е заслужавал повече.

Турският отбор надигра "Шпорите" през почти целия мач от втория кръг в Лига Европа, но направи един куп пропуски, а и вратарят Уго Лорис направи поредица уникални спасявания.

Тотнъм пък поведе с първото си положение за гол в средата на първото полувреме. Все пак две минути преди края Бешикташ изравни с гол от дузпа на Демба Ба.

"Беше хубав мач, дори и за неутралните зрители. Като всеки треньор, когато отборът ти участва в добър мач, ние сме щастливи", коментира след мача Билич.

"Ако с това дойде и резултат, сме по-щастливи разбира се. Но сме щастливи поне за това, че направихме зрителите доволни".

"Не искам да се надувам, но за всеки отбор, който дойде на "Уайт Харт Лейн" и вземе точка, това е добра точка".

"Няма значение кой отбор е - Манчестър Юнайтед, Бешикташ или който и да е, никой не е фаворит тук освен Тотнъм".

"Единственото нещо, от което не съм доволен е резултатът, защото доминирахме от първата минута. Бяхме отлични с изключение на пропуснатите шансове и беше много разочароващо да се оттеглим на почивката при 0:1".

"Бяхме толкова добри и аз казах на играчите "не се подтискайте, продължавайте да си подавате, да си подавате - голът ще дойде. И той наистина дойде".