Тотнъм погледна към нападателя на Суонзи Вилфред Бони, след като отборът практически почти няма шансове да привлече голямата си цел Ромелу Лукаку от Челси, пише "Дейли Меил".

Белгиецът е сред футболистите, които вероятно ще напуснат "Стамфорд Бридж" през лятото, но той вече има оферта от испанския шампион Атлетико Мадрид, а "Шпорите" няма как да се мерят с "Дюшекчиите" поне към този момент, тъй като отборът нито може да се бори за титлата, нито ще играе в Шампионската лига през следващия сезон.

В случая Бони представлява алтернатива на Лукаку пред Спърс и Маурисио Почетино ще направи всичко възможно, за да привлече африканеца в редиците си, освен ако по някаква щастлива случайност Лукаку не акостира в тима.

Суонзи обаче иска 19 милиона паунда за своя нападател и още не е ясно, дали тимът ще извади такава сума за Бони, особено след като през миналото лято бяха хвърлени една камара пари за Роберто Солдадо и той тотално разочарова.

Междувременно клубът е готов да разглежда оферти за последния, докато пък Емануел Адебайор със сигурност ще остане в отбора след доброто си представяне през изминалата кампания.