Голмайсторът на Тотнъм Хари Кейн е убеден, че загубата на Шпорите от Уест Хям вчера, няма да се окаже фатална и отборът бързо ще преодолее случилото се. 

Ранният гол на Михаил Антонио се оказа решаващ и хората на Маурисио Почетино загубиха за 4-и път през сезона, което не им позволи да излязат начело в класирането, но нападателят казва, че нищо фатално не се е случило. 

„До края има още много време и ние оставаме уверени и фокусирани. Със сигурност имаме достатъчно сили да се справим както трябва с мачовете до края на сезона. Един от най-подготвените тимове в Лигата сме, така че няма да имаме проблеми в това отношение” заяви футболистът. 

„Сега ни предстои ново дерби с Арсенал, което очакваме с нетърпение. Просто трябва да наложим своя стил. Знаем, че можем да победим всеки и това не се е променило. Трябва обаче да играем по-добре, отколкото в последния си мач” добави той. 

„Не мисля, че напрежението е изиграло своята роля. Всеки говори, че можем да станем шампиони, но ние мислим единствено за следващия двубой. Уест Хям ни затрудни с дългите топки, а освен това спечери много втори топки. Представянето ни бе разочароващо, но вече няма какво да направим и трябва да мислим за бъдещето” изтъкна още Кейн.