ЛеБрон Джеймс бе на Седмото небе, след като отново сътвори история, записвайки минути заедно със сина си Брони при победата на ЛА Лейкърс над Минесота със 110:103 на старта на сезона в НБА. 

Двамата станаха първите баща и син, които са заедно на паркета в двубой от лигата, след като влязоха в игра 4 минути преди края на втората четвърт. Феновете полудяха, а Краля бе повече от щастлив. 

„Да бъдем заедно на съдийската маса е момент, който никога няма да забравя. Няма значение колко ще остарея и колко спомени ще избледнеят. Това е нещо, което винаги ще помня“ заяви Джеймс след  двубоя. 

Двамата останаха заедно около 2 минути и половина, като за този период Минесота имаше предимство от 7:2, като Брони пропусна отворена стрелба от тройката и Руди Гобер блокира негов опит за добавка. 

„Искахме тази тройка да влезе, след като ЛеБрон му подаде, но така или иначе още докато ги гледах заедно да влизат на терена ме побика тръпки“ заяви Антъни Дейвис, който бе най-добър за победителите с 36 точки, 16 борби и 3 чадъра. 

Краля бе скромен в представянето си, като се отчете с 16 точки, 5 борби и 4 асистенции,  но се присъедини към Винс Картър, записвайки двубой в своя 22-и сезон в НБА. Той вкара и тройката, с която мачът бе решен, разписвайки се за 110:98 минута и половина до сирената. Антъни Едуардс водеше Вълците с 27 точки.