ЛеБрон Джеймс вече обмисля да удължи кариерата си толкова, че да играе заедно не само с най-големия си син – Брони, но и с по-малкия - Брайс! 

Суперзвездата на НБА не крие амбицията си да бъде с Джеймс-младши в един тим, но сега намекна, че има и идея да остане още по-дълго време в Лигата, за да се събере и с другия си син.

„Мисля, че мога да играя още известно време. Всичко зависи от тялото ми, но най-вече от настройката ми. Ако остана фокусиран и мотивиран, тогава мога да играя още доста време, но все пак ще видим. Определено обаче ще следя изборите от Драфта през 2024, 2025, 2026 и 2027 ” заяви Леброн пред „Спортс Илюстрейтид”.  

Брони ще навърши 18 години в началото на октомври, а Брайс сега е на 15, а за да имаш право да участваш в Драфта трябва да си минимум на 19. 

Това означава, че ЛеБрон трябва да играе поне още 2 години, за да може да играе с Брони. Той има още година от договора си с ЛА Лейкърс, който поднови за още 2 сезона за 97 милиона долара, като втората година е негова опция. 

Краля ще навърши 38 на 30 декември, като в най-добрия случай ще е на 43, когато Брайс влезе в НБА. Предвид физическото му състояние обаче и начина, по който продължава да играе, при него със сигурност нищо не изглежда невъзможно.