Треньорът на Атлетико Мадрид Диего Симеоне говори пред медиите преди домакинството на отбора му срещу Лил в Шампионската лига. 

"Лил е отбор, който играе много добре. Достатъчно е да видите резултатите му и победата над Реал Мадрид в Шампионската лига. Лил практува смел футбол, а са добре и в защита. Това е което видяхме в нашите видео анализи. Лил играе по един начин като домакин и по друг като гост, аз анализирах мачовете им навън", каза аржентинският треньор преди мача с французите.

"Антоан (б. а. - Гризман) е дал много на националния отбор на Франция. Той много прогресира с тима и с треньора. За нас е много важен, когато трябва да се решават мачовете и винаги прави разликата. Той продължава да има натоварен график, но решението да прекрати участието си за Франция ще го облекчи. Надявам се да продължим да изпитваме удоволствие с Гризман.

"Винаги съм бил убеден, че трябва да остана тук. Винаги съм бил сигурен в себе си. Изпитвам огромно удоволствие да бъда треньор с хората от моя щаб. Дадох всичко в последните 12 години", отговори той на въпрос дали е мислил да спре в Атлетико Мадрид, след като вече премина границата от 1000 спечелени точки от 297 победи и 111 равенства от 488 мача в Ла Лига.