Байерн Мюнхен излезе начело в класирането на Бундеслигата след убедителната победа с 6:1 срещу новака Холщайн Кил, но за старши треньора Венсан Компани това не означава много, тъй като "баварците" искат да възвърнат доминацията си в германското първенство.

Водещата позиция на Байерн в Бундеслигата беше прекъсната миналия сезон, когато Байер Леверкузен спечели титлата с рекордна серия без загуба.

"Това са само три мача. Знам, че за Байерн винаги е важно да бъде на първо място, но в момента са минали само три мача", каза Компани, който е първи сезон начело на пресконференция, когато го попитаха за лидерската позиция в класирането.

"Днес беше добре, след това във вторник отново трябва да е добре и след това отново. Това е начинът, по който трябва да върви. Ако продължим както досега, може би в края на сезона... Дори не искам да го казвам. Просто трябва да продължим напред", добави той, цитирай от агенция "Ройтерс".

Байерн има максималните 9 точки след три победи от три мача, две пред Борусия Дортмунд и РБ Лайпциг, а звездата Хари Кейн отбеляза хеттрик при победата срещу Кил.