Треньорът на Байерн Мюнхен Венсан Компани говори преди първия мач за сезона в Бундеслигата срещу Волфсбург. Белгийският специалист разкри колко точки ще са нужни на отбора му за да спечели титлата.

"Искаме да спечелим всеки мач, защото това е нашата цел. Винаги трябва да показваме уважение към опонентите. Леверкузен бяха феноменални през миналата кампания.  Мисля, че ще ти трябват 90 точки, ако искаш да спечелиш титлата. Заради това ще ни трябва максимално раздаване от всички", каза Компани на пресконференция.

Той смени начело на баварците Томас Тухел през това лято и ще направи дебют в Бундеслигата срещу Волфсбург, като е категоричен, че отборът му става все по-добър.

"За мен е важно да покажем характер. Ние искаме да се държим към представянето ни през лятната подготовка. Отборът става все по-добър и по-добър. Не съм притеснен. Гледам напред към първата ни среща в Бундеслигата. Голямо предизвикателство е. Подготвени сме и всичко зависи от играчите, които ще вземат участие в срещата. Аз съм развълнуван", добави Компани.