Ще носи ли още един защитник на Байерн нова фланелка за предстоящия сезон? Както съобщава добре информираният италиански журналист Джанлука Ди Марцио, Ювентус се интересува от подписа на звездата на Байерн Нусаир Мазрауи (25 години).

Както пише Ди Марцио, шефовете на "Старата госпожа" вече са се срещнали с Рафаела Пименте, която се грижи за интересите на мароканеца. Сега италианците обмислят дали да не направят оферта за десния бек на Байерн Мюнхен.

Въпреки това, Ювентус може да удари на камък, тъй като германският рекорден шампион не показва интерес да се откаже от Мазрауи, който все още има договор в Мюнхен до 2026 г. Продажбата на мароканеца далеч не е сигурна, дори ако баварците вземат нов футболист на поста му.

Мазрауи дойде в Мюнхен от Аякс Амстердам със свободен трансфер през лятото на 2022 г., но все още не е успял наистина да се наложи. Поради дългосрочно възпаление на перикарда, причинено от коронавирусна инфекция, десният бек успя да изиграе само 26 от 49 възможни състезателни мача за Мюнхен (един гол, четири асистенции). Той беше в титулярния състав 16 пъти.