Има все повече информации, че защитникът на Наполи Ким Мин-Дже е решил да се присъедини към Байерн Мюнхен, въпреки интереса от Манчестър Юнайтед и Нюкасъл Юнайтед. Само преди няколко дни изглеждаше почти сигурно, че Манчестър Юнайтед е направил достатъчно, за да убеди 26-годишния централен защитник.

Сега обаче Foot Mercato са абсолютно уверени, че Байерн Мюнхен е изпреварил всички останали, като му е предложил заплата от 10 милиона евро на сезон с договор до юни 2028 г. Преди всичко има и „качествен спортен проект“, докато Манчестър Юнайтед е в средата на сложна смяна на собствеността, което носи неизвестност.

Националът на Южна Корея е в Серия А само за един сезон, след като беше купен от Фенербахче за 18 милиона евро миналото лято. Той оказа огромно влияние, като им помогна да спечелят Скудетото и го обявиха за Защитник на сезона в Серия А. С клауза за освобождаване, определена в района на 50 милиона евро, и с отказ на самия Ким да поднови контракта си, е много вероятно това лято той да смени клуба си. Клаузата обаче е валидна само в първите 2 седмици на юли.