Изпълнителният директор на Байерн Мюнхен Карл-Хайнц Румениге призна, че клубът подготвя оферта за стрелеца на Хофенхайм Сандро Вагнер, който изрази желание да се завърне при баварците.

Германският национал e продукт на школата на Байерн, но през 2008 година напуска Мюнхен в търсене на повече игрови минути. Сега 29-годишният снайперист е гласен за резерва на Роберт Левандовски, който практически няма алтернатива на върха на атаката.

"Тази тема трябва да я дискутираме и с треньора, дали вижда необходимост от трансфера. Ако той го смята за наложителен и ние се разберем за нормална трансферна сума, тогава не го изключвам като вариант. Не сме готови да платим висока трансферна сума", каза Румениге.

"Дискутираме и други варианти, случаят със Сандро не е ексклузивен. Но той определено е играч, към когото проявяваме интерес. Той има огромен личен интерес да дойде при нас, защото семейството му живее в Мюнхен. Съпругата му е бременна с третото им дете и нещата не са лесни за него. Има взаимен интерес от наша и негова страна, което със сигурност не прави нещата лесни за Хофенхайм", добави Кале.