Полузащитникът на Ювентус Кефрен Тюрам казва, че той и брат му Маркюс, нападател на Интер, са "щастливи и горди", че ще се срещнат в предстоящия мач от Серия А на "Сан Сиро". Звездата на Ювентус Тюрам даде кратко интервю за Sky Sport снощи след загубата на бианконерите с 0:1 от Щутгарт в Шампионската лига. Следващият мач на Старата госпожа е Дерби д'Италия срещу Интер на "Сан Сиро". Това ще бъде втората среща на футболния терен между братята Тюрам.

"Щастливи сме и се гордеем", казва Кефрен. "Сега сме двама професионални играчи; мечтаехме за това като деца. Това е нещо огромно, но най-важна е играта. Ще играем срещу Интер, един много добър отбор. Трябва да дадем всичко от себе си, за да изиграем един много добър мач. С Маркюс се срещнахме преди няколко години, в Купата на Лигата във Франция. Той спечели след изпълнение на дузпи", спомня си още Кефрен.

Интер на Маркюс Тюрам играе тази вечер в Шампионската лига, като гостува на швейцарския Йънг Бойс, но се очаква френския нападател да не е титуляр.