Вестник "Тутоспорт" твърди, че Ювентус е бил изненадан от интервюто на Пол Погба по медиите снощи, тъй като от клуба не са одобрили медийни изяви на френския халф. Полузащитникът даде интервю за "Гадзета дело спорт", "Скай спортс", както и някои френски и британски медии в сряда, в което заяви, че е готов да намали заплатата си, за да остане на стадион "Алианц" до 2026 г.

Погба получи четиригодишна забрана за участие в допинг тест през август 2023 г., но наскоро отстраняването беше намалено на 18 месеца, което означава, че френският полузащитник ще може да играе от март 2025 г. Погба се надява това да стане в Ювентус, но клубът изглежда готов да прекрати договора на полузащитника въпреки желанието му да остане.

Вестник "Тутоспорт" твърди, че Старата госпожа дори не е разрешила последните интервюта на Погба, които са били записани в Париж. Торинският вестник настоява, че Ювентус работи за прекратяване на договора на френския полузащитник преди завръщането му в игра през следващата година. Вторият престой на Погба в Торино започна през 2022 г., но оттогава бившият полузащитник на Манчестър Юнайтед има само 12 състезателни мача за бианконерите.