Бившият нападател на Ювентус, Лацио и Уест Хем Паоло ди Канио критикува начина, по който Душан Влахович отпразнува втория си гол във вратата на Дженоа в събота. Бианконерите победиха с 3:0, а сърбина вкара 2 пъти и сложи край на повече от месец суша. Заради липсата на голове Влахович бе критивуна от пресата, а след втория си гол даде знак с ръка, който изобразяваше "говорете си". Ди Канио обаче не е впечатлен.

Ди Канио критикува Влахович за празнуването на гола: "Така правят малките играчи.  Той е отличен футболист, но доказва, че все още не е голям играч, когато прави това. Казвам само, че това отношение не е такова на голям играч. Той вкара дузпа и това е нормално; вкарването на голове никога не е лесно, а след това се разписа още веднъж. Но той го направи срещу Дженоа, един от отборите в голяма криза в първенството и то в мач без публика", продължи бившият нападател.

"Той не вкара гол срещу пряк противник. Така или иначе щеше да е грешно, но щеше да има различна стойност. Той носи фланелка, която е много важна. Той не играе за Пинету; това е случайно име; в противен случай хората се обиждат. Той играе за Ювентус и се казва Влахович. Вкарай два гола срещу преки противници. Тогава можеш да бъдеш арогантен, но с такива две попадения, а не срещу Дженоа при закрити врати, малко повече от приятелски мач."

Влахович е настоящият водещ голмайстор на Серия А заедно с Матео Ретеги от Аталанта, Кристиан Пулишич от Милан, Маркус Тюрам от Интер с четири гола в шест мача. 24-годишният футболист се присъедини към Ювентус в сделка за 80 млн. евро от Фиорентина през януарския трансферен прозорец през 2022 г. Влахович е вкарал 45 гола в 108 участия със Старата госпожа и обясни празнуването на гола си след последния съдийски сигнал в събота: "Не е проблем, хората говорят, научих, че си най-добрият, когато вкарваш, и провал, когато не вкарваш. Аз говоря на терена", каза той.