Треньорът на Ювентус Тиаго Мота направи изненада, като разкри стартовия си състав за съботния сблъсък в Серия А срещу Дженоа 24 часа по-рано от предвиденото- Той призна, че ще има пълен дебют за Йонас Рухи, а Душан Влахович запазва мястото си в предни позиции.

Матия Перин ще получи втория си старт за сезон 2024/25 г. пред привлечения през лятото Микеле Ди Грегорио. Тиаго Мота избра 31-годишния вратар за равенството 0:0 срещу Емполи в средата на септември и заяви, че Перин е играч, "който заслужава да играе". Ще има и дебют като титуляр за възпитаника на Next Gen Йонас Рухи, който участва в състава на първия отбор в ранните етапи на сезон 2024-25, но все още не е започвал за първия отбор. 20-годишният бек се появи за 13 минути в края на победата с 3:0 над Верона в края на август и се очаква да започне като ляв бек - роля, която досега през сезона беше поделена между Хуан Кабала и Андреа Камбиазо.

Капитанът на Ювентус Данило също ще получи първия си старт за сезон 2024-25. Той също така се появи за кратко в края на победата срещу Верона, а миналата седмица получи още половин час при победата с 3:1 над ПСВ Айндховен в Шампионската лига. Привличанвето за над 50 млн. евро на Дъглас Луис  си остава мистерия, защото бразилеца отново остава извън състава на Ювентус, тъй като Тиаго Мота се доверява на двойката Николо Фаджоли и Уестън Макени. Съществува голяма вероятност бившият полузащитник на Астън Вила да се появи от пейката.

Душан Влахович, който беше заменен на полувремето срещу Наполи миналия уикенд, запазва мястото си в стартовия състав. Имаше предположения, че сърбинът не пасва идеално на предпочитания от Тиаго Мота стил на игра, но при малкото други опции в предни позиции за бианконерите, Влахович запазва мястото си, въпреки че не е отбелязал нито един гол през септември.

Ето и титулярният състав срещу Дженоа:  Перин, Рухи, Данило, Бремер, Калулу, Фаджоли, Макени, Нико Гонсалес, Коопмайнерс, Йълдъз, Влахович