Треньорът на Ювентус Тиаго Мота настоя, че нападателят Душан Влахович трябва да приеме критиките, а равенството с Емполи в последния кръг от Серия А вече е затворена страница. Той увери, че тимът ще се опита да демонстрира много по-добро представяне при домакинството си срещу ПСВ Айндховен в Шампионската лига във вторник вечер.

"Нямам търпение за предстоящия мач и да преживея всички емоции", заяви Мота, цитиран от изданието Ilbianconero.com.

"Очаква ни интересен сблъсък между два отбора, които искат да играят футбол. Ще се опитаме да постигнем най-добрия възможен резултат и за нас, и за публиката. Във футбола всичко има значение. Изиграхме добър мач срещу Емполи, но не постигнахме резултата, който искахме. Това вече е затворена страница и се концентрираме за утрешния двубой", продължи наставникът на Ювентус.

"Душан Влахович се справя добре. Важно е да приема критиките. Той вече се разписа този сезон и ще опита да реализира още голове. Важното е, че продължава със същия дух и опитва да помага на отбора. Футболът е отговорност на всички, така че трябва да приеме критиките и да продължи да прави това, което прави. Искам да видя един отличен мач срещу ПСВ", каза още Тиаго Мота.

"Харесвах предишния формат на Шампионската лига, но и този също. Ще се изправим срещу различни противници, което е още по-мотивиращо, защото можем да преживеем различни емоции. Не мисля, че това ще повлияе на първенството, защото ние работим мач за мач. Отнасяме се с уважение към противника, както винаги досега, но трябва да мислим за себе си и това, което ние можем да направим. Не съм мислил за фаворитите този сезон, но осем или девет тима могат да спечелят Шампионската лига. Искам ние да завършим възможно най-високо и да бъдем конкурентосподобни до самия край. Важно е да контролираме мачовете си", добави Мота.

Бразилският защитник Данило влезе като резерва в последните три мача на тима и не е ясно дали ще попадне сред титулярите срещу ПСВ Айндховен.

"Данило е здрав. Важното е да продължи да показва същата отдаденост и да тренира добре. Същото се отнася и за другите футболисти", завърши Тиаго Мота.