Спортният директор на академията на Ювентус Джанлука Песото бе част от ръководството на клуба, което изгледа жребия за Шампионската лига тази вечер. Бившият играч на Старата госпожа коментира това, което отреди съдбата.

"Това е интересен жребий с интересни предизвикателства. Битката ще бъде изравнена до последно, ще трябва да играем добре", каза Джанлука Песото. Юве ще се изправи срещу Манчестър Сити (у дома), Лайпциг (гост), Бенфика (у дома), Брюж (гост), ПСВ (у дома), Лил (гост), Щутгарт (у дома) и Астън Вила (гост). "Това са трудни мачове, особено навън, но и у дома срещу Сити", продължи Песото. "Детайлите ще направят разликата, голове, разлика, голове. Ние ще бъдем готови и ще играем до края."

Юве направи страхотен старт на сезона с две победи с по 3:0 в първенството и пълен актив от точки в класирането. "Началото беше обещаващо и без новите попълнения: усещането е добро, някои играчи пристигнаха в началото на сезона. Необходимо е време, за да се запознаят с механизмите и философията на клуба. Започнахме добре, но сезонът е дълъг. Целият отбор е важен в един дълъг и сложен сезон. Ще видим всички на работа. Хубаво е да видим младежи, които дебютираха в първия отбор с успех и с голове. Има голяма увереност, отборът е подготвен да посрещне всичко и всеки е важен и решителен".