Феновете на Серия А останаха зашеметени, когато се появиха снимки на рапъра Травис Скот, арестуван в Париж, докато носи фланелка на Антонио Кименти - вратаря на Ювентус от 2004/05 г. Самият инцидент до голяма степен беше далеч от света на калчото, тъй като певецът и бивш партньор на Кайли Дженър беше в столицата на Франция, за да присъства на Олимпийските игри през 2024 г.

Прокуратурата потвърди, че в петък сутринта полицията е била повикана в хотел George V, за да го арестува за "насилие срещу охранител". Това, което наистина повдигна вежди в Италия, бяха снимките, на които Скот е окован с белезници и натикан в задната част на полицейски микробус.

На тях се виждаше, че той не само е облечен с вратарската фланелка на Ювентус от сезон 2004/05 г., но когато се обърна, това беше и номер 12 на Антонио Кименти. Това беше откровено необичаен избор, тъй като Кименти беше резерва на легендарния Джиджи Буфон и поради тази причина имаше само пет мача през този сезон във всички състезания. Сега, на 54 години, Кименти има общо 34 участия за Старата госпожа.

Заслужава да се отбележи също така, че макар Юве да спечели титлата в Серия А през 2004/05 г., по-късно тя е отнета заради скандала с Калчополи и остава непоставена. Травис Скот е фен на Калчото, тъй като миналия месец присъства и на събитие с патрона на Милан Джери Кардинале.