Директорът на Ювентус Кристиано Джунтоли започна интензивни преговори с Ница, след като постигна принципно споразумение с Кефрен Тюрам. Халфът е трансферна цел на бианконерите и преговорите са влезли в ключов етап. Братът на нападателя на Интер Маркус Тюрам е смятан за заместник на Адриен Рабио, който си тръгва от клуба това лято. Договорът на Рабио изтича в неделя, но нов така и не е подписан.

Джунтоли бързо определи Кефрен Тюрам като правилния избор за новия проект на Тиаго Мота в Ювентус и вече е в тесен контакт с 23-годишния играч и неговото обкръжение, като в Торино постигнаха споразумение за условията на договора му.

Даниеле Лонго от Calciomercato.com разказва как директорът на Ювентус Джунтоли вече води тесни преговори с Ница, за да се опита скоро да сключи сделка за Кефрен Тюрам, като иска да изпревари конкуренцията на Рома и Интер.

Отборът от Лига 1 иска около 25 млн. евро за талантливия полузащитник, но бианконерите искат да платят около 15 млн. евро плюс допълнителни бонуси. Те също така искат да включат Мойзе Кийн или Аркадиуш Милик, за да намалят разходите по сделката.