Душан Влахович би предпочел да остане в Ювентус, вместо да се премести във Висшата лига, за да се присъедини към Челси това лято, пише "Гадзета дело спорт" в днешния си брой. Ювентус продължава да се интересува от сключване на сделка с Челси за бившия нападател на Интер Ромелу Лукаку, но пристигането на белгиеца ще зависи от продажбата на Влахович или той да премине в Челси като част от сделка за размяна.

Според "Гадзета дело спорт" Влахович не иска да отиде в Челси, но е наясно, че това може да се случи и няма как да му се противопостави. Влахович, който вкара късно в предсезонната победа над Реал Мадрид в четвъртък, иска да се разбере, че подобна сделка ще бъде решение на клуба, а не решение, което той е взел лично.

Ако наистина напусне и има избор относно бъдещата си дестинация, според съобщенията предпочитанието му ще бъде да се присъедини към Пари Сен Жермен и да играе в Шампионската лига. Съобщава се обаче, че сърбинът се подготвя за първия мач на Ювентус от сезон 2023-24 в Серия А срещу Удинезе, както обикновено.