Звездата на Ювентус Пауло Дибала и агентите му опипват почвата около негово преминаване в ПСЖ. 28-годишният аржентинец предпочитал да продължи кариерата си на „Парк де Пренс“, твърди „Footmercato“.

Спортният директор на парижани Леонардо харесва офанзивния футболист. Преди 3 години той се опита да привлече Дибала в ПСЖ, но тогава трансферът пропадна, въпреки че имаше постигната устна договорка с играча.

В края на сезона 28-годишният аржентинец се очаква да стане свободен агент. Преговорите с Ювентус за удължаването на договора му с „бианконерите“ претърпяха пълен провал.

Единственият проблем за преминаването на Дибала в ПСЖ може да се окаже несигурната ситуация именно около спортния директор Леонардо. Бразилецът е възможно да бъде освободен от шефското място.

 Въпреки това обкръжението на футболиста усилено се интересува от възможността сделката да се осъществи и Дибала да облече екипа на ПСЖ.

Ако нещата с парижани пропаднат отново, то кандидати за подписа на Дибала не липсват. Медиите в Италия вече тиражираха информацията, че от Интер му предлагат 5-годишен договор с нетна заплата от 7 млн. евро на сезон.

Той е трансферна цел още на Милан, Атлетико Мадрид и Тотнъм, а вероятно на опашката ще се наредят и други.

?Info : Paulo Dybala ?? s'est renseigné sur le #PSG.

• Le joueur, lui, a toujours été très intéressé par le projet parisien, et l’a d’ailleurs confié à son entourage.

• Aucune négociations entamées.https://t.co/IoxrYItDlg

— Santi Aouna (@Santi_J_FM) March 22, 2022