Нападателят на Тотнъм Хари Кейн се закани на защитата на Ювентус преди първата среща помежду им от 1/8-финалите на Шампионската лига. Водещият голмайстор в света през 2017 г. се изправя срещу една от най-добрите отбранителни линии в Европа. Ювентус е допуснал само един гол в последните 16 мача.

"Това е огромно предизвикателство за Хари, но и за отбора. Ние гледахме гостуването им на Фиорентина в петък. Те са много добър отбор, но ние се чувстваме комфортно в начина, по който играем и във формата, която се намираме. 

По-добре да не казвам на футболистите за постижението на Ювентус. Това ще бъде моята психология. Ще бъде трудна битка", заяви Маурисио Почетино.

"След началото на сезона, когато имахме мачове с 3:2 или дори 6:2, като срещу Удинезе се върнахме към нормалното си поведение в защита. Можете да контролирате играта просто като защитавате добре и не давате на опонентите си никакви шансове.

Тотнъм не е последният мач за сезона има още 14 срещи, една за купата на Италия и поне още една в Шампионската лига. Ако Дибала се чувства добре, той ще бъде на разположение, но не трябва да гледам само един мач, който дори не е финал", каза старши треньорът на Ювентус Макс Алегри. 

За торинци под въпрос е Андреа Барцали, докато Хуан Куадрадо, Бенедикт Хьоведес и Блес Матуиди със сигурност ще пропуснат мача.