Спортният директор на Аталанта Роберто Спаньоло коментира вчерашните думи на Леонардо Спинацола, който заяви, че мечтае да се завърне в шампиона Ювентус.

Не е тайна, че "бианконерите" искат да вземат крайния защитник година по-рано от договора му за преотстъпване в Бергамо, но "нерадзурите" са безкомпромисни. "Когато Спинацола се върне от националния отбор, ще бъде на разположение на треньора", категоричен беше Спаньоло пред клубната телевизия на Аталанта.

"Имаме договор, който е потвърден от нас, от футболиста и от Ювентус. Момчето трябва да осъзнае това. Искахме да има минимално внимание относно тази история, но тя се превърна в проблем за нас. В крайна сметка ощетеният от цялата ситуация е Аталанта", добави той.

Това е втори подобен казус между двата клуба това лято. След продажбата на Леонардо Бонучи в Милан, Юве се опита да вземе по-рано от договореното Матия Калдара, но от Бергамо не го пуснаха. През зимата хегемонът на Апенините откупи правата на централния защитник, но го остави в Аталанта до 2018 г.