Италианският шампион Ювентус е готов да извади 40 милиона евро за халфа на Реал Мадрид Иско. С тази новина гръмна La Repubblica.

Според информациите, "бианконерите" веднага могат да сложат офертата на масата. В предсезонната подготовка испанският национал не беше твърд титуляр и в Торино се надяват, че могат да използват това като коз, за да го привлекат. В проекта на Макс Алегри Иско може да бъде един от основните елементи в борбата за бленуваното спечелване на Шампионска лига.

Юве усилено търси атакуващ халф след продажбата на Артуро Видал в Байерн Мюнхен. Интересът към Иско датира от няколко месеца, но не е ясно дали Рафаел Бенитес ще се съгласи да се раздели с него. На "Сантяго Бернабеу" футболистът трудно пробива в титулярния състав заради свирепата конкуренция.

Това лято "старата госпожа" вече се подсили с един футболист от "кралския клуб" – Сами Кедира. Той отказа да преподпише договора си и премина в хегемона на Апенините като свободен агент. Преди 12 месеца пък Юве купи от Реал и Алваро Мората, който в Италия успя да разгърне потенциала си.