Новото попълнение на италианския шампион Ювентус – Симоне Дзадза заяви при официалното си представяне, че ще докаже на хората и на себе си, че е достоен да носи "черно-белия" екип.

"Трансферът в Ювентус е мечта, която се превърна в реалност. Целта ми е да стана топ играч. Последните две години много ми помогнаха, тъй като преди това никой не ме познаваше", каза Дзадза, след което коментира и номера, с който ще играе. "Избрах №7, тъй като играя с този номер и в Италия. Нямам идоли, но все пак Марко ван Бастен е над всички. Още първите дни в Торино си давам сметка колко голям клуб и каква организация има тук", коментира Дзадза.

"Днес направих първа тренировка с Марио Манджукич, който е голям нападател. Нямам представа дали ще играя с него, но се надявам силно да бъде така. Той е типичен голаджия и в наказателното поле прави разликата. Последните два сезона играхме в схема с трима нападатели в Сасуоло, но в националния отбор сме с двама. Не знам кое е по-добре. Важното е да си на терена", добави острието, който ще има тежката задача да замени завърналият се в Бока Хуниорс Карлос Тевес.

"Започнах тренировки 5 дни по-рано, за да бъда готов за началото на подготовката. Знам, че в Юве има огромна конкуренция, но това не ме плаши. Готов съм да покажа на хората, най-вече на себе си, че съм достоен да играя за толкова велик клуб. Всеки футболист се стреми да играе в голям отбор и сега трябва да се представям отлично, за да задържа мястото си", добави новото попълнение на "старата госпожа".

 

Simone's black and white delight!All the best #ZazaDay snaps can now be viewed in our Juventus.com gallery: http://juve.it/PL9Zq

Posted by Juventus on 17 юли 2015 г.