Новото попълнение на италианския шампион Ювентус – Сами Кедира, е толкова развълнуван от преминаването си в "старата госпожа", че през цялата си ваканция е тренирал, за да е в топ форма за началото на сезона.

Още по темата

 

Световният шампион вчера беше на базата във Виново заедно с още две нови попълнения – Симоне Дзадза и Пауло Дибала. Тримата минаха медицинските прегледи преди началото на сезона, въпреки че са в почивка до 20 юли.

"Много съм щастлив. Развълнуван съм, че ще играя за Юве и нямам търпение да видя всичките ми нови съотборници. Това е голяма чест за мен. Направих нова стъпка в кариерата си и ще играя за клуб с велика история. Ювентус е голямо семейство и през следващите четири години искам да спечели всички трофеи", каза Кедира.

Дзадза пък се надява възможно в най-скоро време да придобие манталитет на победител. Взетият от Сасуоло нападател призна, че не е свикнал да печели титли, но иска да се превърне във велик играч.

"Много съм щастлив да съм тук. Ювентус е най-големият отбор в Италия. Започвам ново приключение", каза още италианският национал.

How does Sami Khedira feel about joining Juventus? What's Simone Zaza's main ambition? Find out as we track their first day at the club in this exclusive video!

Posted by Juventus on 13 юли 2015 г.