Италианският шампион Ювентус може да преотстъпи на КПР чилийския национал Маурисио Исла, пише в днешния си брой английското издание "Дейли Меил".

Според последни информации мениджърът на лондончани Хари Реднап иска на всяка цена да привлече латиноамериканеца в своите редици под наем за новия сезон във Висшата лига.

26-годишният чилиец може да играе на десния бек, както и на още няколко позиции, а неговата универсалност е хванала окото на опитния наставник на "Рейнджърите".

Англичаните обаче имат сериозна конкуренция за чилиеца, тъй като към него интерес проявяват отборите на Фиорентина и Олимпик Марсилия.

Исла пък така и не успя да се утвърди трайно в Ювентус от пристигането си в отбора от редиците на Удинезе преди две години.

Междувременно пък КПР проявява сериозен интерес и към халфа на Кардиф Джордан Мъч, като може да се стигне до трансфер на "Лофтъс Роуд" срещу сумата от 4 милиона паунда.

Съндърланд също има мераци към него, но "Черните котки" извадиха 2,5 милиона паунда, които не устройват базирания в Уелс клуб.