Треньорът на Интер Симоне Индзаги защитава ротацията на състава, която направи срещу Йънг Бойс в Шампионската лига. Нерадзурите спечелиха в Швейцария с 1:0 с гол на резервата Тюрам в 93-а минута. Преди това Марко Арнаутович изпусна дузпа. Индзаги направи 7 промени в състава след успеха над Рома в неделя. 

"Доволни сме, но също така знаем колко е важно да имаш пет смени. Футболът се промени в този смисъл, получих добър отговор от тези, които смених в сравнение с мача срещу Рома и сега повече от всякога се нуждаем от всички", каза Индзаги. "Имаше трудности, които очаквахме, но отборът показа страхотен дух. Много сме щастливи от петата поредна победа и искаме да продължим напред. Само си спомнете, че в неделя срещу Рома Фратези и Де Фрай влязоха без загрявка, те бяха сред най-добре представилите се."

И в този мач Интер имаше контузия. Карлос Аугусто се хвана за задната част на лявото си бедро и има съмнения за разтежение. Списъкът с контузени играчи се разраства, като в него влизат Хакан Чалханоглу, Франческо Ачерби и Кристиян Аслани. "Това е проблем, с който се сблъскваме в момента, и той малко ме притеснява. Знаем, че това е едва вторият мач от поредица от седем, ще имаме ограничени възможности за ротация на състава от сега до ноември, но ще се опитаме да направим колкото е възможно повече."

Имаше въпрос и относно изпълнителя на дузпите. Арнаутович пропусна от бялата точка, "Тареми и Арнаутович са изпълнители на наказателните удари в отсъствието на Чалханоглу", обясни Индзаги. "Всеки един от тях можеше да я изпълни днес. Арнаутович е много надежден играч от дузпата, но вратарят направи страхотно спасяване. Той не трябва да се притеснява, трябва да продължи да работи и да бъде важен за нас".