Италианската асоциация на съдиите определи нарядите за 9-ия кръг на Серия А. Голямото дерби между Интер и Ювентус ще бъде ръководено от Марко Гуида. Симоне Соца пък е рефер на Фиорентина - Рома. Деветият кръг на Серия А започва в петък с мачовете Удинезе - Каляри и Торино - Комо. Големият мач е в неделя следобед (19:00 ч. българско време), когато Ювентус гостува на "Сан Сиро".

43-годишният Гуида е един от най-опитните съдии в Серия А. През този сезон той е ръководил шест мача, три от които в Серия А, два в Шампионската лига и един в Лигата на нациите. Като цяло той има 203 мача в елита на Италия. Съдийствал е 30 пъти на Интер (15 победи) и 26 пъти на Ювентус (17 победи). Пиерпаоло Мацолени ще бъде ВАР за Дерби д'Италия.

Симоне Соца е назначен за срещата Фиорентина - Рома в неделя вечер. Париде Тремолада ще бъде на стадион "Марадона" в събота, за да ръководи мача на лидерите в таблицата Наполи срещу борещия се за оцеляване Лече. Маурицио Мариани е избран за гостуването на Милан в Болоня, също в събота.